Home » 531 Easy Trivia Questions to Boost Your Knowledge  
easy-trivia-questions

531 Easy Trivia Questions to Boost Your Knowledge  

This article features easy trivia questions that anyone can answer. From pop culture to history, there’s something for everyone in each category.

Trivia is undoubtedly a great option to keep guests occupied with a fun, easy and engaging activity. It is one of the easiest ways to make everyone feel included in a party while encouraging your guests to mingle. Moreover, easy trivia questions are an excellent icebreaker and can help people loosen up and have some fun.

Trivia is an excellent brain teaser game; you can play it with friends or family members. It will help you to improve your memory. So test your knowledge using easy quiz questions and see how many of these questions you can get right!

Easy Trivia Questions for Kids

Do you have a little trivia buff at home? Here are some fun, easy trivia questions for kids that they’re sure to enjoy. See how many of the questions your child can accurately answer.

1. What color is chlorophyll?

Answer: Green.

2. The color of grass?

Answer: Green.

3. In which country was Buddha born?

Answer: Nepal.

4. What is the capital of Thailand?

Answer: Bangkok.

5. The liquid inside a pen?

Answer: Ink.

6. The seventh month of the year?

Answer: July.

7. How many points are scored for a touchdown in American football?

Answer: Six.

8. A place to see lots of animals?

Answer: Zoo.

9. Which metal is heavier – silver or gold?

Answer: Gold.

10. A sea creature with eight legs?

Answer: Octopus.

11. Which soft green egg-shaped fruit comes from New Zealand?

Answer: The Kiwi fruit.

12. What you do to a football?

Answer: Kick.

13. How many legs do butterflies have?

Answer: Six.

14. The opposite of dark?

Answer: Light.

15. What is the largest mammal in the world?

Answer: Blue Whale.

16. You might tie something up with this?

Answer: Rope.

17. On what date do people of England eat Christmas dinner?

Answer: December 25th.

18. Something to keep you dry in the rain?

Answer: Umbrella.

19. Something you stick on an envelope?

Answer: Stamp.

20. What is the hardest substance in the human body?

Answer: Tooth enamel.

21. How many legs does a spider have?

Answer: 8.

21. A shape with just three sides?

Answer: Triangle.

22. How much does a liter of water weight?

Answer: 1kg.

23. Where is Taj Mahal?

Answer: Agra, India.

24. Something to put flowers in?

Answer: Vase.

25. How many colours are there in a rainbow?

Answer: Seven.

26. North, south, east, and?

Answer: West.

27. Who does Alice follow to a hole into Wonderland?

Answer: The White Rabbit.

28. What do you measure with a thermometer?

Answer: Temperature.

29. A picture that shows your bones?

Answer: X-Ray.

30. How many arms does a starfish have?

Answer: Five.

31. Name the primary colours.

Answer: Red, Yellow and Blue.

32. How many feet are in a yard?

Answer: Three.

33. Name the nearest planet to the Sun.

Answer: Mercury.

34. Which month has 28 days?

Answer: All.

35. What is a baby owl called?

Answer: Owlet.

Easy Trivia Questions for Adults

Do you like Trivia? Do you like testing your knowledge? If so, we have compiled a list of easy trivia questions for adults. These questions are perfect for testing your knowledge in a fun and relaxed way. So, without further ado, let’s get started!

1. Which French wine is released every year on the third Thursday of November?

Answer: Beaujolais Nouveau.

2. Who lives at number four, Privet Drive?

Answer: Harry Potter.

3. Which Dutch painter cut off a part of his ear?

Answer: Vincent van Gogh.

4. What was Picasso’s nationality?

Answer: Spanish.

5. In which country is the Great Barrier Reef?

Answer: Australia.

6. Which dwarf from Snow White mixes up his words?

Answer: Doc.

7. Who was the youngest Beatle?

Answer: George Harrison.

8. In which city is the cathedral of Nôtre Dame?

Answer: Paris.

9. On what date did Osama Bin Laden’s Al Qaeda organization attack America?

Answer: September 11th.

10. What language do the people of Brazil speak?

Answer: Portuguese.

11. In which year did the Titanic sink?

Answer: 1912.

12. What color is the middle stripe of the French flag?

Answer: White.

13. What is the name of the biggest ocean on Earth?

Answer: Pacific.

14. Who wrote a famous diary while hiding from the Nazis in Amsterdam?

Answer: Anne Frank.

15. In which galaxy do we live?

Answer: The Milky Way.

16. In which American city would you find the Golden Gate Bridge?

Answer: San Francisco.

17. What is the longest type of cell in the body?

Answer: The nerve cell (neuron).

18. Who painted The Scream?

Answer: Edvard Munch.

19. Who directed Jaws, Raiders of the Lost Ark, and ET?

Answer: Steven Spielberg.

20. Who directed The Seven Samurai?

Answer: Akira Kurosawa.

21. Helsinki is the capital city of which country?

Answer: Finland.

21. Who was the leading actress in Sleepless in Seattle and You’ve Got Mail?

Answer: Meg Ryan.

22. Which is the rarest blood type in humans?

Answer: AB negative.

23. What is the family name of JFK?

Answer: Kennedy.

24. Solar System is the part of which galaxy?

Answer: Milky Way.

25. Which is the biggest planet in the Solar System?

Answer: Jupiter.

26. In Flintstones, what was the pet dinosaur called?

Answer: Dino.

27. How many chambers are there in the human heart?

Answer: 4.

28. In which country is the Great Pyramid of Giza?

Answer: Egypt.

29. Which is the most populous country in the world?

Answer: China.

30. Where are the most species found on earth – in the rainforest, in the sea, or the savanna?

Answer: The Sea. Most species are found near underwater coral reefs.

Easy Trivia Questions for Friends

Do you ever find yourself in a situation where you and your friends are bored and have nothing to do? Well, try asking each other some trivia questions next time that happens! You could learn something new in addition to having fun while doing it. Here are some easy trivia questions to get you started:

1. What is the rhino’s horn made of?

Answer: Keratin.

2. In which capital city of Europe would you find the Eiffel Tower?

Answer: Paris.

3. Which is the country with the most people?

Answer: China.

4. What is the name of the phobia that involves an abnormal fear of spiders?

Answer: Arachnophobia.

5. What’s the lifespan of a human red blood cell?

Answer: Around 120 days.

6. What is Aurora Borealis commonly known as?

Answer: Northern Lights.

7. What type of fish is Nemo?

Answer: A clownfish.

8. On what continent would you find The River Nile?

Answer: Africa.

9. In England, where would you find The Shard?

Answer: London.

10. What money is used in Germany?

Answer: Euros.

11. What food makes up nearly all (around 99%) of a Giant Panda’s diet?

Answer: Bamboo.

12. What is the capital city of Australia?

Answer: Canberra.

13. Which state is the biggest in the US?

Answer: Alaska.

14. Name the smallest country.

Answer: Vatican City.

15. Who painted Mona Lisa?

Answer: Leonardo da Vinci.

16. How many dwarfs were there in Snow white?

Answer: Seven.

17. What is a group of crows called?

Answer: Murder.

18. What colour is an emerald?

Answer: Green.

19. Who is the author of the Harry Potter series?

Answer: J.K. Rowling.

20. How many elements are there in the periodic table?

Answer: 118.

21. What is a group of Lions called?

Answer: Pride.

21. Which country has the most natural lakes?

Answer: Canada with 879,800 lakes to its credit!

22. How many inches are there in a foot?

Answer: Twelve.

23. Letters that aren’t vowels are called what?

Answer: Consonants.

24. Where do Eskimos live – North Pole or South Pole?

Answer: North Pole.

25. How many players are there in a football team?

Answer: 11.

26. Which continent has the South Pole?

Answer: Antarctica.

27. How m Antarcticaany weeks are there in a fortnight?

Answer: 2 weeks.

28. What are egg whites called?

Answer: Albumen.

29. Which is the oldest religion in the world?

Answer: Hinduism dating back to 2300 BCE.

30. How many rings are there in Olympic Games symbols?

Answer: 5.

Easy Trivia Questions for Family

Do you cherish the time you spend with your family? Do you love learning new things? You will love this section if you say “yes” to both of these questions! In it, we will share some simple family quiz questions and answers for all age members.

1. Which country started the tradition of the Olympics?

Answer: Greece.

2. What food item do we get from bees?

Answer: Honey.

3. Which Harry Potter’s friend became a Herbology teacher at Hogwarts?

Answer: Neville Longbottom.

4. Can you calculate the number that is three more than one-fifth of one-tenth of one-half of 5,000?

Answer: 53.

5. What is the hardest natural substance found on Earth?

Answer: Diamond.

6. Which is the most common non-contagious disease in the world?

Answer: Tooth Decay.

7. Where is Eiffel Tower?

Answer: Paris.

8. What is the largest organ in the human body?

Answer: Skin.

9. In which year did World War II start?

Answer: 1939.

10. Name the oldest musical instrument.

Answer: Flute made from animal bones – nearly 43000 years old!

11. Which rock can float in water?

Answer: Igneous rock.

12. Which animal has the biggest eyes?

Answer: Giant Squid.

13. Which volcano destroyed the city of Pompei in 79 AD?

Answer: Mount Vesuvius.

14. Who filmed the first music video in space?

Answer: Canadian Commander Chris Hadfield in May 2012

15. Which year was the Great Fire of London?

Answer: 1666.

16. How many black keys does a piano with 52 white keys have?

Answer: 36.

17. Who invented the telephone?

Answer: Alexander Graham Bell.

18. Which was the first animal to be cloned?

Answer: Sheep.

19. What is the longest day in the northern hemisphere called?

Answer: Summer Solstice.

20. Who is the youngest recipient of the Nobel Prize?

Answer: Malala Yousafzai.

21. Who is the Roman goddess of love?

Answer: Venus.

21. What kind of animal is a Flemish giant?

Answer: A rabbit.

22. What is the name of the nearest star to the Earth?

Answer: Proxima Centauri.

23. Is Tomato a fruit or vegetable?

Answer: Fruit.

24. How many tournaments constitutes a ‘Grand Slam’ in tennis?

Answer: Four – Australian Open, French Open, Wimbledon and US Open.

25. How many different characters does Tom Hanks play in the movie “The Polar Express”?

Answer: 5.

26. Which country is also an entire continent?

Answer: Australia.

27. Name the evil stepsisters of Cinderella?

Answer: Anastasia and Drizella.

28. What is Lord Voldemort’s real name?

Answer: Tom Marvolo Riddle.

29. Which year did the ocean liner Titanic sink in?

Answer: 1912.

30. Which is the lowest place on earth?

Answer: The shoreline of the Dead Sea Depression, which is at more than 1,355 feet below sea level.

Easy Trivia Questions for Seniors

Seniors love to test their knowledge with trivia questions. Here are some easy trivia questions for seniors that are sure to get them thinking. Put on your thinking caps and get ready to have some fun!

1. Who did Russia imprison in 1960 for using a U-2 plane for spying?

Answer: Gary Powers.

2. In which country did Tea originate?

Answer: China.

3. Resins come from which fruit?

Answer: Grapes.

4. Who was the British fashion designer that invented the miniskirt in 1964?

Answer: Mary Quant.

5. What 60s artist was famous for his brightly colored portrayal of everyday objects such as soup cans?

Answer: Andy Warhol.

6. What senator from Wisconsin conducted a nationally televised hearing in 1954 looking for Communists in the government?

Answer: Joseph McCarthy.

7. Which of the actors in Easy Rider starred Peter Fonda, Jack Nicholson, and Dennis Hopper directed the movie?

Answer: Dennis Hopper.

8. What famous actor starred in Lilies of the Field and Guess Who’s Coming to Dinner?

Answer: Sidney Poitier.

9. What did boxer Cassius Clay choose to change his name to?

Answer: Muhammad Ali.

10. Lee Harvey Oswald was convicted of murdering which accused assassin?

Answer: Jack Ruby.

11. What famous actress married baseball player Joe DiMaggio 1954?

Answer: Marilyn Monroe.

12. Who won the Oscar for Best Actor for his role in the 1962 movie To Kill a Mockingbird?

Answer: Gregory Peck.

13. Who was the woman who refused to give up her seat on a bus in Montgomery, Alabama in 1955?

Answer: Rosa Parks.

14. Who became Premier of the Soviet Union in 1958?

Answer: Nikita Khrushchev.

15. What famous TV cowboy in the 1950s whose horse was named Trigger was really named Leonard Slye?

Answer: Roy Rogers.

16. Who was the former first lady who married Greek shipping tycoon Aristotle Onassis October 20, 1968?

Answer: Jacqueline Kennedy Onassis.

17. Who delivered his famous “I Have a Dream” speech in 1963?

Answer: Martin Luther King Jr.

18. Who published the important anti-war novel Catch-22 in 1961?

Answer: Joseph Heller.

19. Which member of the royal family became head of state in Great Britain in 1953?

Answer: Queen Elizabeth II.

20. Who landed at 17 Cherry Tree Lane in a well-known and loved Walt Disney movie from 1964?

Answer: Mary Poppins.

Easy Trivia Questions and Answers

Do you like feeling smart and winning things? If you said yes, then this section is for you! Here, we have compiled a list of easy trivia questions and answers that will make you feel like the smartest person in the room. So, get ready to impress your friends and family with your vast knowledge.

1. What do you call a popular mixed rice, meat, and vegetable dish in Korea?

Answer: Bibimbap.

2. What is Cynophobia the fear of?  

Answer: Dogs.

3. Chartreuse is a color between yellow and what?

Answer: Green.

4. What is Rihanna’s real name?

Answer: Robyn Fenty.

5. Who led 900 followers in a mass suicide in 1979?

Answer: Jim Jones.

6. What do you call a snack made up of marshmallows, graham crackers, and chocolate?  

Answer: S’mores.

7. What was the name given to Android 4.3?

Answer: Jelly Bean.

8. What does the term GPU stand for?

Answer: Graphics Processing Unit.

9. What is Nutriology the study of?

Answer: Nutrition.

10. How many ‘varieties’ are there in Heinz Tomato Ketchup?

Answer: 57 Varieties.

11. Which movie is known for this famous quote: “Yo Adrian!”

Answer: Rocky.

12. The History of Middle-earth’ was written by which author

Answer: J. R. R. Tolkien.

13. How many balls are on a pool table at the start of a game?

Answer: 16.

14. Who is the mascot for the fast-food chain, KFC?

Answer: Colonel Sanders.

15. If you were born on Christmas Day, what would your star sign be?

Answer: Capricorn.

16. What’s a newly hatched butterfly called?

Answer: Caterpillar.

17. In which book series does ‘Neville Longbottom’ appear?  

Answer: Harry Potter.

18. What disease can be caused by a lack of Vitamin C?

Answer: Scurvy.

19. Which film series stars Johnny Depp as pirate Jack Sparrow?  

Answer: Pirates of the Caribbean.

20. What type of reptile can detach their tails when they are in danger and then regrow it?

Answer: Lizards.

21. What color is Santa Claus’s belt?

Answer: Black.

21. Who invented peanut butter?

Answer: Marcellus Gilmore Edson.

22. What is the name of the tallest grass on earth?

Answer: Bamboo.

23. What was the youngest age to summit Mt. Everest?

Answer: 13.

24. Who was the first Western explorer to reach China?

Answer: Marco Polo.

25. What’s the shortcut for the “copy” function on most computers?

Answer: ctrl c.

26. What is the most widely spoken language in the world?  

Answer: Mandarin.

Fun Easy Trivia Questions

Are you looking for an excellent way to pass the time? Check out our fun easy trivia questions and answers! These questions will test your knowledge in a variety of different areas, and you’ll be sure to have a lot of fun while learning! So what are you waiting for? Start testing your knowledge now!

1. Who is Tom in Tom & Jerry – the mouse or the cat?

Answer: The Cat.

2. Who is the world’s largest land animal?

Answer: Elephant.

3. In which city was the Titanic launched?

Answer: Belfast.

4. How much salt does the average human body contain?

Answer: Around 250 grams.

5. Which bird has the largest wingspan?

Answer: Albatross.

6. Who is the world’s fastest land animal?

Answer: Cheetah.

7. What is the most widely spoken language in Brazil?

Answer: Portuguese.

8. What is the name of Peppa’s younger brother?

Answer: George.

9. From which language did the word “Ketchup” come?

Answer: Chinese.

10. What does the white dove symbolize?

Answer: Peace.

11. How many milligrams make a gram?

Answer: 1000.

12. What color is the fish in “The Cat in the Hat” series?

Answer: Pink.

13. How many wheels does a tricycle have?

Answer: Three.

14. Who is Shrek’s wife?

Answer: Fiona.

15. Who is the daughter of Simba in Lion King?

Answer: Kiara.

16. What is the first letter of the Greek alphabet?

Answer: Alpha.

17. How many zeros are there in a million?

Answer: Six.

18. What is the name of the fairy in Peter Pan?

Answer: Tinker Bell.

19. Whose nose grew longer every time he lied?

Answer: Pinocchio.

20. How many sides does an Octagon have?

Answer: Eight.

21. SpongeBob SquarePants live in which fruit?

Answer: Pineapple.

21. Which is the largest bird in the world?

Answer: Ostrich.

22. Name the biggest fish.

Answer: Whale Shark.

23. Where did Winnie the Pooh live?

Answer: In the forest surrounding Hundred Acre Wood.

24. What is the name of Peppa’s goldfish?

Answer: Goldie.

25. What weakens Superman?

Answer: Kryptonite.

26. How long should you wash your hands with soap to get rid of the germs?

Answer: At least twenty seconds.

27. What is the name of Elsa’s younger sister in Frozen?

Answer: Anna.

28. Who is Mickey Mouse’s girlfriend?

Answer: Minnie Mouse.

29. What does Winnie the Pooh like to eat?

Answer: Honey.

30. How many days are there in a year?

Answer: 365.

Random Easy Trivia Questions

If you’re looking for some easy trivia questions to stump your friends, look no further! Try easy random trivia questions that are sure to leave everyone scratching their heads.

1. Which direction does the Sun rise from?

Answer: East.

2. What do caterpillars turn into?

Answer: Butterflies.

3. A building where movies are shown?

Answer: Theatres.

4. What is the name of the toy cowboy in Toy Story?

Answer: Woody.

5. On which holiday do you go trick-or-treating?

Answer: Halloween.

6. Creatures that lived millions of years ago?

Answer: Dinosaur.

7. What is the name of Harry Potter’s pet owl?

Answer: Hedwig.

8. Which superhero climbs up walls and buildings?

Answer: Spider-Man.

9. Which country has the longest coastline?

Answer: Canada with its coastline measuring 243,042 km.

10. Who is the voice of Woody in Toy Story?

Answer: Tom Hanks.

11. What SOS acronym stands for?

Answer: Save Our Souls.

12. How long is the Golden Gate bridge?

Answer: 8,981 feet.

13. How many planets are in our solar system?

Answer: 8.

14. Which vehicle can travel underwater?

Answer: Submarine.

15. How many stars are in our solar system?

Answer: One star.

16. When did World War I begin?

Answer: 1914.

17. Between Which two dates does Easter always falls in?

Answer: March 22 and April 25.

18. Who holds the world record for eating the most amount of hot dogs?

Answer: Joey Chestnut.

19. Who is the writer of Harry Potter?

Answer: J.K. Rowling.

20. How many movies are in the Harry Potter series?

Answer: 8.

21. What baseball team has won the most MLB championships?

Answer: New York Yankees.

21. Who was the first woman pilot?

Answer: Amelia Earhart.

22. What is Han Solo’s ship called in Star Wars?

Answer: Millennium Falcon.

23. What was the main character’s name in the film “Pretty Woman?”

Answer: Vivian Ward.

24. Who is the inventor of the basketball hoop?

Answer: James Naismith.

25. What country consumes the most chocolate?

Answer: Switzerland.

Easy Trivia Questions about Christmas

Christmas is a joyous time when family and friends gather together to celebrate. What better way to get into the holiday spirit than by testing your knowledge with some easy Christmas quiz? From Santa Claus and his reindeer to the Nativity scene and Christmas carols, there’s plenty to learn about this festive time of year.

1. What are two other popular names for Santa Claus?

Answer: Kris Kringle and Saint Nick.

2. What color is Santa’s suit?

Answer: Red.

3. In what country was Saint Nicholas born?

Answer: Turkey.

4. What do some say that Santa Claus puts in kids’ stockings if they misbehave?

Answer: A lump of coal.

5. What does Santa drive to deliver toys on Christmas Eve?

Answer: Sleigh.

6. What soda company often uses Santa Claus in their Christmas advertising?

Answer: Coca-Cola.

7. What was Santa Claus’ traditional English name?

Answer: Father Christmas.

8. Who are Santa’s little helpers at the North Pole?

Answer: Elves.

9. What does Lucy want for Christmas in A Charlie Brown Christmas?

Answer: Real Estate.

10. Where does Santa Claus live?

Answer: The North Pole.

11. What is the Spanish name for Santa Claus?

Answer: Papa Noel.

12. Why did Santa Claus need Rudolph to lead his sleigh that night?

Answer: It was too foggy, and Santa needed Rudolph’s nose to light the way.

13. How many ghosts show up in A Christmas Carol?

Answer: 4.

14. How many times does Santa check his list to find to who is naughty and who is nice?

Answer: Twice.

15. What do people traditionally put on top of a Christmas tree?

Answer: An angel.

16. What words follow “Silent Night” in the song?

Answer: Holy night.

17. Which country did eggnog come from?

Answer: England.

18. What is it called when people go singing from door to door?

Answer: Caroling.

19. What do families “hang by the chimney with care” for Christmas?

Answer: Stockings!

20. What are the traditional colors of Christmas?

Answer: Red and Green.

21. What day do we celebrate Christmas?

Answer: December 25th!

21. What is the day before Christmas called?

Answer: Christmas Eve.

22. What caused Santa to need Rudolph’s help to guide Santa’s sleigh?

Answer: It was foggy out.

23. What is the traditional Christmas flower?

Answer: A Poinsettia, known as the “Flower of the Holy Night”.

24. Who is caught kissing Santa Claus in “The Christmas Song”?

Answer: Mommy.

25. What is the most popular Christmas Carol?

Answer: Silent Night.

Easy Trivia Questions about Music

How much do you know about music? See below for easy music questions and answers on a variety of musical topics, ranging from history and Trivia to theory and composition. Whether a music lover or a casual listener, this quiz will challenge and entertain you.

1. Which instrument did Miles Davis, the jazz musician, play?

Answer: Trumpet.

2. Which American singer had a hit with ‘Shake it Off’ in 2014?

Answer: Taylor Swift.

3. Which was the album the Beatles recorded the last time together?

Answer: Abbey Road.

4. Who sang Yellow Submarine?

Answer: The Beatles.

5. Who won the 2014 series of Strictly Come Dancing?

Answer: Caroline Flack.

6. Complete the song title from the 2014 Lego Movie, ‘Everything is…’?

Answer: Awesome.

7. In which country did reggae music originate?

Answer: Jamaica.

8. What year did One Direction appear on The X Factor?

Answer: 2010.

9. Cheryl Fernandez-Versini was a part of which popular girl band?

Answer: Girls Aloud.

10. What was the name of Cold Play’s first album released in July 2000?

Answer: Parachutes.

11. Who was the lead singer of the 1980’s pop group Culture Club?

Answer: Boy George.

12. Who had a hit in the 1970s with his song Piano Man?

Answer: Billy Joel.

13. In what city did jazz music start?

Answer: New Orleans, Louisiana.

14. Which American singer died as a result of anorexia in 1983, aged just 32?

Answer: Karen Carpenter.

15. Who rose to fame with the hit song I Kissed A Girl?

Answer: Katy Perry.

16. Which rock band had a number one hit with “Don’t Stop Believin’” in 1981?

Answer: Journey.

17. Which British 1980s pop group took their name from a mad scientist in the movie “Barbarella”?

Answer: Duran Duran.

18. Which type of wood did the Beatles sing about?

Answer: Norwegian.

19. “Walk Like an Egyptian” was the first number one song for which female band?

Answer: The Bangles.

20. Which Norwegian band had a global smash hit in 1985 with the song “Take On Me”?

Answer: A-ha.

21. How is singer/songwriter Robert Zimmerman better known?

Answer: Bob Dylan.

21. Which British singer teamed up with Queen in 1981 for the hit single “Under Pressure”?

Answer: David Bowie.

22. Whose 2013 world tour was called “The Mrs Carter Show”?

Answer: Beyonce.

23. Which Survivor song was the theme song for the 1982 movie “Rocky III”?

Answer: Eye of the Tiger.

24. Which pop superstar debuted his signature “Moonwalk” dance in 1983?

Answer: Michael Jackson.

25. Which American singer, known as “The Queen of Pop”, began their 11th concert tour, called “Madame X Tour”, in 2019?

Answer: Madonna.

26. Who composed “The Four Seasons”?

Answer: Antonio Vivaldi.

27. Lyricist Bernie Taupin has collaborated on more than 30 albums with which English singer/songwriter/pianist?

Answer: Elton John.

28. Which singer/songwriter, whose hits include “Born to Run” and “Glory Days”, boasts the nickname “The Boss”?

Answer: Bruce Springsteen.

29. The sackbut was an early form of which musical instrument?

Answer: The trombone.

30. How many strings does a violin have?

Answer: Four.

Easy Trivia Questions about Bible

Many people know the Bible as a religious text, but it can also be a great source of trivia questions. Whether you’re looking for easy questions to get started with, or something more challenging, the Bible has a lot to offer. Here are some easy bible trivia questions you can use to get started.

1. How many days did God take to create the world?

Answer: 6.

2. Who did God tell to build an ark?

Answer: Noah.

3. How many commandments are there?

Answer: There are ten commandments.

4. In which city was Jesus born?

Answer: Bethlehem.

5. Who was the first man?

Answer: Adam.

6. What is the first book in the Bible?

Answer: Genesis.

7. How many books are there in the New Testament?

Answer: 27.

8. Who were their three sons listed in the Bible?

Answer: Cain, Abel, Seth.

9. How many of each animal came onto the ark? Why?

Answer: Two of each animal came onto the ark so the species could continue.

10. Which is the shortest book in the New Testament?

Answer: John.

11. What insect did John, the Baptist, eat in the desert?

Answer: Locusts.

12. Who was the first woman?

Answer: Eve.

13. Who built the ark?

Answer: Noah.

14. Who were the first apostles known to follow Jesus?

Answer: Peter and Andrew.

15. Paul was shipwrecked on which island?

Answer: Malta.

16. Where did Adam and Eve live at the beginning of the world?

Answer: Garden of Eden.

17. When did Jesus rise from the dead?

Answer: Jesus rose from the dead on Easter Sunday.

18. Which is the most sold book in the world?

Answer: The Bible is the most sold book.

19. How many people did Jesus Christ feed with five loaves of bread and two fish?

Answer: About 5000 men.

20. Who betrayed Jesus?

Answer: Judas betrayed Jesus.

21. How many apostles did Jesus have?

Answer: Jesus had 12 apostles.

21. Where did Jesus grow up?

Answer: Jesus grew up in Nazareth.

22. After Jesus was arrested, which apostle disowned him thrice?

Answer: Peter.

23. For how many days and nights did Jesus fast?

Answer: Jesus fasted for forty days and forty nights.

24. Who asked the Pilate for Jesus’ body after the crucifixion?

Answer: Joseph of Arimathea.

25. Where was Jesus crucified?

Answer: Jesus was crucified in Bethlehem.

26. Why did Adam and Eve get expelled from the Garden of Eden?

Answer: They were expelled because Eve took a bite of the forbidden fruit.

27. Who recognized Jesus as the Messiah when he was presented at the Temple in his infancy?

Answer: Simeon.

28. What sea did Jesus calm in the storm?

Answer: He calmed the Sea of Galilee.

29. Who baptized Jesus?

Answer: John the Baptist baptized Jesus.

30. For how many days was Jesus in the tomb?

Answer: Jesus was in the tomb for three days.

Easy Trivia Questions about Movie

How much do you know about movies? Our easy movie trivia covers all sorts of topics, from classic Hollywood to modern blockbusters. Whether you’re a movie buff or enjoy watching the occasional film, this quiz will be a fun challenge.

1. Which film’s makeup and hairstyling won an Oscar despite the makeup budget being only $250?

Answer: ‘Dallas Buyers Club’.

2. In the Disney Pixar movie Monsters Inc., who is the company’s best scarer?

Answer: James ‘Sully’ Sullivan.

3. Name the seven dwarfs in Snow White?

Answer: Sneezy, Sleepy, Dopey, Doc, Happy, Bashful, Grumpy.

4. What is the Panda’s name in Kung Fu Panda?

Answer: Po.

5. What was the name of the first film in the ‘Harry Potter’ series?

Answer: ‘Harry Potter And The Philosopher’s Stone’.

6. What is the name of Shrek’s princess?

Answer: Princess Fiona.

7. What is the name of the red car in the movie Cars?

Answer: Lightning McQueen.

8. What is the wood-carvers name in Pinocchio?

Answer: Geppetto.

9. What’s the name of the famous Big Red Dog?

Answer: Clifford.

10. In which movie did Keanu Reeves learn Judo, Brazilian Jiu-Jitsu, marksmanship and driving, and performed about 95% of the fight scenes himself?

Answer: ‘John Wick: Chapter 2’.

11. What is the name of the piggy bank in the Toy Story?

Answer: Hamm.

12. What zoo are the animals from in Madagascar?

Answer: Central Park Zoo.

13. What’s the name of Meatloaf’s character in The Rocky Horror Picture Show?

Answer: Eddie.

14. What is the Little Mermaid’s name?

Answer: Ariel.

15. What is the name of the princess in Princess & The Frog?

Answer: Tiana.

16. In which movie was the iconic DeLorean time machine originally a refrigerator?

Answer: ‘Back To The Future’.

17. What is the name of the lead pirate in Pirates of the Caribbean?

Answer: Captain Jack Sparrow.

18. What is the name of the wooly mammoth in Ice Age?

Answer: Manfred (Manny).

19. When adjusted for inflation, which is the highest-grossing movie of all time?

Answer: ‘Gone With The Wind’.

20. What is the little girl’s name who stars in Bolt’s television series?

Answer: Penny.

21. In which movie did Leonardo DiCaprio have to devour a raw slab of bison’s liver, despite being a vegetarian?

Answer: The Revenant.

21. What are the names of the two old men Muppets in the balcony?

Answer: Statler and Waldorf.

22. Which movie depicted the battle scenes of D-Day so realistically that it caused Post-Traumatic Stress Disorder in combat Veterans when they watched it?

Answer: ‘Saving Private Ryan’.

23. In which movie, was the sound of a Russian train’s toilet flushing used as the sound of automatic doors opening?

Answer: ‘Star Trek’.

24. Which movie has a Starbucks cup in every single scene in the movie?

Answer: ‘Fight Club’.

25. Who actually drew the sketch of Rose in Titanic?

Answer: James Cameron.

26. Which is the First US film to Feature a toilet flushing?

Answer: ‘Psycho’.

27. Where were The Lord of the Rings movies filmed?

Answer: New Zealand.

28. After which movie did the sale of pet rats increase rapidly?

Answer: Ratatouille.

29. What is the name of the fictional land where Frozen takes place?

Answer: Arendelle.

30. Which actor was in the following movies: The Outsiders, Wayne’s World, and Tommy Boy?

Answer: Rob Lowe.

Easy Trivia Questions about Sports

In this section, we’re going to provide you with a set of easy sports trivia questions. We’ll also provide the answers, so you can test yourself to see how well you do. 

1. Which country has hosted the Asian Games for the maximum number of times?

Answer: Thailand.

2. Which sport is P.V. Sindhu associated with?

Answer: Badminton.

3. Which is the Cup associated with hockey?

Answer: Agha Khan Cup.

4. How many gold medals did Carl Lewis win at the 1984 Olympic Games?

Answer: Four.

5. Who is the only cricketer to score two centuries in a World Cup?

Answer: Rahul Dravid.

6. Which team won gold and bronze medals in the Asian Archery Grand Prix held on March 12, 2013?

Answer: India.

7. Ben Johnson, the well-known athlete, belongs to which country?

Answer: Canada.

8. What is the world’s most popular spectator sport?

Answer: Auto Racing.

9. How big is the diameter of a basketball hoop, in inches?

Answer: 18.

10. The first Wimbledon tournament was held in

Answer: 1877.

11. Where were the first Commonwealth Games (1930) held?

Answer: Hamilton (Canada).

12. Who has been named as the White Lightning in the game of cricket?

Answer: Allan Donald (South Africa).

13. In men’s decathlon, what is the second event of day one?

Answer: Long jump.

14. Between which teams was the final of the Sultan Afzal Shah Hockey Tournament 2012 played?

Answer: New Zealand and Argentina.

15. Which sport used the word ‘home run’, long before baseball used it?

Answer: Cricket.

16. Where were the 27th (1996) Summer Olympic games held?

Answer: Atlanta.

17. Which sport uses the biggest pitch, in terms of area?

Answer: Polo.

18. Which Indian trophy is associated with football?

Answer: Santosh Trophy.

19. Which indoor sport is the most popular in the US?

Answer: Basketball.

20. Which batsman started his International cricketing career at a very young age of 16?

Answer: Sachin Tendulkar.

21. Which is the sport where you could be out “leg before wicket” or “hit a six”?

Answer: Cricket.

21. Which country hosted the 2008 Olympic Games?

Answer: China.

22. How many players are there in a baseball team?

Answer: Nine.

23. What does the NBA stand for?

Answer: National Basketball Association.

24. In which sport can you get into a headlock?

Answer: Wrestling.

25. Which is the sport wherein you would use a “sand iron”?

Answer: Golf.

26. What is the national sport of Japan?

Answer: Sumo Wrestling.

27. In which country was golf first played?

Answer: Scotland.

28. How often do the Commonwealth games are held?

Answer: Every 4 years.

29. Which year did the Super Bowl start?

Answer: 1967.

30. How many holes are there in a standard golf course?

Answer: 18.

31. Who is considered the greatest sprinter of all time?

Answer: Usain Bolt.

32. How many points stand for slam-dunk in basketball?

Answer: Two points!

33. What is the diameter of a professional NBA basketball?

Answer: 29.5 inches.

34. Which sport holds the FIFA World Cup?

Answer: Football.

Easy Trivia Questions about Disney

Quizzes are always a fun way to pass the time, and there’s no better subject than Disney trivia. Whether you’re a die-hard Disney fan or enjoy a good trivia challenge, these questions will test your knowledge. So, without further ado, here are some easy Disney trivia:

1. Who is the first Disney Princess with a star on the Hollywood Walk of Fame?

Answer: Snow White.

2. Pluto is also known as?

Answer: Pluto the Pup.

3. Which six Disney characters are known as the “Sensational Six”?

Answer: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy, and Pluto are known as the “Sensational Six” in the Disney universe.

4. Who visits the workshop and brings Pinocchio to life?

Answer: A blue fairy.

5. What is the name of Aladdin’s lost father?

Answer: Cassim.

6. What do other animals call Mowgli in “The Jungle Book?”

Answer: Man-Cub.

7. In “The Little Mermaid II: Return to the Sea,” who was Morgana?

Answer: Ursula’s younger sister.

8. Who played the role of Mowgli in 2016’s “The Jungle Book?”

Answer: Neel Sethi.

9. Elsa in Disney’s “Frozen” is the princess of which kingdom?

Answer: Elsa is introduced as a princess of the fictional Scandinavian kingdom of Arendelle.

10. What was the name of the old lady who knew about the magic in Rapunzel’s golden hair?

Answer: Mother Gothel.

11. Who is Princess Ariel’s best friend in “The Little Mermaid?”

Answer: Flounder, the fish.

12. What group of animals raise Tarzan in the “Tarzan” film?

Answer: Gorillas.

13. What song do Timon and Pumba teach Simba in the “The Lion King?”

Answer: Hakuna Matata.

14. Name the chipmunk brothers who often appeared in Donald Duck cartoons.

Answer: Chip and Dale, also known as Chip ‘n’ Dale.

15. What is the name of the evil fairy who cursed Princess Aurora?

Answer: Maleficent.

16. The character Buzz Lightyear from “Toy Story” was named after which famous astronaut?

Answer: Buzz Aldrin, he and Neil Armstrong were the first two humans to land on the Moon.

17. Which actress played the role of twin sisters in Disney’s “The Parent Trap?”

Answer: Lindsay Lohan.

18. What is the name of the song that Cinderella and Prince Charming dance to at the ball?

Answer: “So this is love”.

19. What is the name of the fictional city in the film “Monsters, Inc.?”

Answer: Monstropolis.

20. What is the name of Jasmine’s pet tiger?

Answer: Rajah.

21. How many fingers does Mickey Mouse have?

Answer: Mickey Mouse has three fingers and a thumb.

21. In “The Lion King” movie, where was Simba born?

Answer: Pride Rock.

22. Who is the first Disney character to be a superhero?

Answer: Super Goof is Goofy’s alter ego, which turns into a superhero by eating super goobers (peanuts).

23. Who bullies pigeons out of their food in Disney’s “Bolt?”

Answer: Mittens, the cat.

24. In “Winnie-the-Pooh,” what type of animal is Eeyore?

Answer: Donkey.

25. Name the fictional character who is known as “a symbol of the magic of Disney.”

Answer: Tinker Bell, a fictional character from Disney’s 1953 film “Peter Pan.”

26. What is the name of Mowgli’s best friends in the “The Jungle Book?”

Answer: Baloo, the bear, and Bagheera, the panther.

27. Who is the first Native American Disney princess?

Answer: Pocahontas.

28. What is the name of Elsa’s younger sister in “Frozen?”

Answer: Princess Anna.

29. What is the name of Merida’s parents in Disney’s “Brave?”

Answer: King Fergus and Queen Elinor.

30. What does Thumper try to teach Bambi when winter comes?

Answer: How to ice skate on the frozen pond.

Easy Trivia Questions about Geography

Are you looking for some fun and easy trivia questions about geography? If that’s the case, you’ve come to the right place! This section will share some fun facts about the world around us, including its physical features, countries, and people. So whether you’re looking to quiz your friends or simply learn something new, read on easy geography quiz questions!

1. Which are the 7 continents in the world from largest in area to smallest?

Answer: Asia, Africa, North America, South America, Antarctica, Europe, and Australia.

2. Which is the smallest ocean in the world?

Answer: Arctic Ocean.

3. Which is the tallest mountain on Earth?

Answer: Mount Everest.

4. Which country has the largest area of land?

Answer: Russia.

5. How many states of India share its border with Bhutan?

Answer: 4 (Arunachal Pradesh, Assam, West Bengal & Sikkim).

6. Tallest mountain in Great Britain

Answer: Ben Nevis.

7. Which planet is nearest to the Earth?

Answer: Venus.

8. In which country would you find the Leaning Tower of Pisa?

Answer: Italy.

9. Which is the most populous city in the United Kingdom which is also its capital city?

Answer: London.

10. The United States consists of how many states?

Answer: 50.

11. What is the name of the supercontinent that existed 200 million years ago?

Answer: Pangea.

12. What do you call land with water on 3 sides?

Answer: Peninsula.

13. Which is the largest waterfall in the world?

Answer: Victoria Falls.

14. From whom did the USA purchase Alaska from?

Answer: Russia.

15. Which river flows through the rainforest in brazil?

Answer: Amazon.

16. Where are the Andes mountains located?

Answer: South America.

17. Which is the hottest continent on Earth?

Answer: Africa.

18. What do you call when two water streams join?

Answer: Confluence.

19. Which hemisphere does Australia lie on?

Answer: Southern.

20. Which is the coldest place on Earth?

Answer: Antarctica.

21. Which is the largest lake in north America?

Answer: Lake Superior.

21. What is the capital of Uruguay?

Answer: Montevideo.

22. What is the capital city of Canada?

Answer: Ottawa.

23. What is Belgium’s nickname?

Answer: Cockpit of Europe.

24. Which countries have pyramids older than egypt?

Answer: Sudan.

25. How many deserts does Africa have?

Answer: (Sahara, Kalahani and Namib).

26. Which continent is Britain part of?

Answer: Europe (lies to the Northwest of mainland Europe).

27. Which is the oldest city in the world?

Answer: Damascus, Syria.

28. What do you call a chain of mountains?

Answer: A range.

29. Ljubljana is the capital of which country?

Answer: Slovenia.

30. Which is the largest rock in the world?

Answer: Mount Augustus.

Easy Trivia Questions about History

Do you love history? Do you like learning new facts and testing your knowledge? If so, we’ve compiled a list of easy history quiz questions, perfect for anyone who wants to brush up on their knowledge. So sit back, relax, and get ready to learn something new!

1. On what Japanese city was the first atomic bomb dropped?

Answer: Hiroshima.

2. In which country are the ancient pyramids located?

Answer: Egypt.

3. In what year did the UK’s lease on Hong Kong expire?

Answer: 1997.

4. Name the ship that James Cook commanded when he discovered Australia?

Answer: HMS Endeavor.

5. Who was the first American president?

Answer: George Washington.

6. Who was the first African woman to receive the Nobel Peace Prize?

Answer: Wangari Muta Maathai.

7. When was Mahatma Gandhi killed?

Answer: January 30, 1948.

8. Who was the first man to step on the moon?

Answer: Neil Armstrong.

9. Who gave the iconic speech “I Have a Dream”?

Answer: Martin Luther King.

10. Where is Machu Picchu?

Answer: Peru.

11. Nobel peace prize is named after

Answer: Alfred Nobel.

12. Which famous person was the teddy bear named after?

Answer: Theodore Roosevelt.

13. Which country was split into two zones by the Yalta agreement?

Answer: Germany.

14. What is Thomas Edison’s most famous invention?

Answer: Incandescent light bulb.

15. Who was the writer of Alice’s Adventures in Wonderland?

Answer: Lewis Caroll.

16. Who is the Greek God of the Underworld?

Answer: Hades.

17. Who wrote the play, Hamlet?

Answer: William Shakespeare.

18. Who painted the ceiling of the Sistine Chapel?

Answer: Michelangelo.

19. Who is the founder of the Nobel Prize?

Answer: Alfred Nobel.

20. Where did the ancient Olympic Games originate?

Answer: Greece.

21. What is the name of the first atomic bomb dropped on Hiroshima, Japan?

Answer: Little Boy.

21. Who is the Roman God of fire and blacksmiths?

Answer: Vulcan.

22. Which scientist invented the lightbulb?

Answer: Thomas Edison.

23. Who led the Vikings to Greenland for settlement?

Answer: Erik the Red.

24. When did the French Revolution take place?

Answer: The French Revolution began in 1789 and lasted until 1794.

25. Which was the first country to use paper money?

Answer: China.

26. Who was the captain of the vessel Titanic at the time of its sinking?

Answer: Edward Smith.

27. Who is the Greek Goddess of Wisdom and War?

Answer: Athena.

28. What are the Wright brothers famous for?

Answer: Inventing the airplane.

29. “The Whitechapel Murderer” is the nickname given to which serial killer?

Answer: Jack The Ripper.

30. In which World War was Pearl Harbor attacked?

Answer: World War II.

Easy Trivia Questions about Animal

Do you like animals? Do you believe you are knowledgeable about them? Take these quick and easy animal quiz questions and answers and see how much you really know about the animal kingdom!

1. What are baby goats called?

Answer: Kids.

2. Which is the smallest breed of dog?

Answer: The Chihuahua.

3. Which is the fastest land animal?

Answer: Cheetah.

4. What type of animal is the largest primate in the world?

Answer: The Gorilla.

5. Which is the smallest bird in the world?

Answer: Bee Hummingbird.

6. Which animal is the tallest in the world?

Answer: Giraffe.

7. What is the only continent on earth where Giraffes live in the wild?

Answer: Africa.

8. Name the largest continent.

Answer: Asia.

9. Which is the biggest member of the cat family?

Answer: Tiger.

10. What do you call animals without backbones?

Answer: Invertebrates.

11. Which mammal lays eggs?

Answer: Duck-billed Platypus and Spiny Anteaters.

12. When there are no more of one kind of animal left on Earth, the animal is said to be?

Answer: Extinct Animals.

13. How do snakes smell?

Answer: Through their tongue.

14. Which is the most venomous snake in the world?

Answer: Western Taipan.

15. Which animal can learn to mimic human language?

Answer: Parrot.

16. Name the mammal that can fly.

Answer: Bat.

17. What is a female elephant called?

Answer: Cow.

18. Which is the most dangerous bird in the world?

Answer: Cassowary.

19. Which organ do fishes use to breathe?

Answer: Gills.

20. Which land animal can open its mouth widest?

Answer: Hippopotamus.

21. What is an animal that eats both plants and animals, called?

Answer: Omnivore.

21. Which animal is the fastest swimmer?

Answer: Sailfish – it can swim at a speed of 68 mph!

22. Which mosquito bites – male or female?

Answer: Female as they need blood meal to make eggs.

23. How many noses does a slug have?

Answer: Four.

24. Which class of animals can live both on land and in water?

Answer: Amphibians.

25. What do you call a group of giraffes?

Answer: A Tower.

26. On which continent the most dinosaur fossils have been found?

Answer: North America.

27. Animals that live in trees are called?

Answer: Arboreal.

28. Which dinosaur had 15 horns?

Answer: Kosmoceratops.

29. What is a male bee called?

Answer: Drone.

30. What was the lifespan of a Tyrannosaurus Rex?

Answer: Between 20-30 years.

31. Name an animal that has blue blood.

Answer: Horseshoe Crab.

32. Which bird symbolizes peace?

Answer: Dove.

33. Which animal’s diet comprises only Eucalyptus leaves?

Answer: Koala.

34. What is a female deer called?

Answer: Doe.

35. What color is the tongue of a giraffe?

Answer: Purple.

Easy Trivia Questions about Literature

What do you know about literature? Read and choose our easy literature quiz and answers! This quiz is perfect for anyone who loves reading or wants to learn more about the world of literature. From classic novels to contemporary poetry, we’ve got something for everyone. So grab a pen and paper, and get ready to test your knowledge!

1. What color is Pippi’s hair in Pippi Longstocking?

Answer: Orange.

2. In what language was Don Quixote written?

Answer: Spanish.

3. The hero Beowulf faces a monster known by what name?

Answer: Grendel.

4. Who is Harry Potter’s best female friend?

Answer: Hermione.

5. John Donne is in what literary school of poetry?

Answer: Metaphysical.

6. Where did Lucy Maud Montgomery, author of Anne of Green Gables, a coming-of-age story, live and write about?

Answer: Prince Edward Island.

7. Which first book in the series by Hugh Lofting is named after the main character, who has the ability to talk to animals?

Answer: The Story of Dr. Dolittle.

8. During which century was John Milton’s Paradise Lost written?

Answer: 1700.

9. Which author wrote about a boy named Charlie visiting a chocolate factory after winning a golden ticket?

Answer: Roald Dahl.

10. In which state do Mark Twain’s characters Tom Sawyer and Huckleberry Finn live?

Answer: Missouri.

11. Who wrote Charlotte’s Web, The Trumpet of the Swan, and Stuart Little?

Answer: E. B. White.

12. What kind of hat does the cat wear in the Dr. Seuss book The Cat in the Hat?

Answer: A red and white striped top hat.

13. Sir Walter Scott wrote historical novels about which country?

Answer: Scotland.

14. Emily Brontë’s Wuthering Heights tells of a tragic romance between two lovers. What are their names?

Answer: Catherine and Heathcliff.

15. What novel centers around marriage during the Victorian era, describing the fascination that a group of sisters have over one man?

Answer: Pride and Prejudice.

16. What Belgian book series became a long running cartoon series about blue people who were only three apples tall?

Answer: The Smurfs.

17. What color was Anna Karenina’s bag in Tolstoy’s novel Red?

Answer: Red.

18. Which children’s story, begins with a boat being wrecked in the middle of nowhere during a sea storm and a family’s survival as they live on an island?

Answer: Swiss Family Robinson.

19. The Adventures of Huckleberry Finn takes place in the fictional town of St. Petersburg, Missouri, which was based on what real town?

Answer: Hannibal, Missouri.

20. What novel written by Oscar Wilde has to do with immortality?

Answer: The Picture of Dorian Gray.

21. The Bobbsey Twins featured two sets of twins. What were their names?

Answer: Bert, Nan, Freddie and Flossie.

21. Which character in Herman Melville’s Moby Dick was the voice of reason?

Answer: Starbuck.

22. In A Christmas Carol, how many ghosts visit Scrooge?

Answer: Four.

23. Which detective series focuses on two brothers, Frank and Joe, solving mysteries?

Answer: The Hardy Boys.

24. What is the title of the Pulitzer Prize winning novel by Edith Wharton?

Answer: The Age of Innocence.

25. What was the name of the Darling’s daughter in the Peter Pan?

Answer: Wendy.

26. What are the names of the girl detective Nancy Drew’s best friends?

Answer: Bess and George.

27. Who wrote Matilda, The Witches, and The BFG, all of which were made into movies?

Answer: Roald Dahle.

28. In what book is the child detective’s rarely-used first name Leroy?

Answer: Encyclopedia Brown.

29. Who wrote the Chronicles of Narnia series?

Answer: C. S. Lewis.

30. What is the name of Tom Sawyer’s best friend in The Adventures of Tom Sawyer?

Answer: Huckleberry Finn.

31. What children’s novel features the characters Tweedledee and Tweedledum?

Answer: Alice Through the Looking Glass.

Final Thoughts on Easy Trivia Questions

In conclusion, Trivia is a great way to challenge yourself, entertain your friends, and learn something new. Easy Trivia questions are fun to play and a great way to practice your memory and brainpower.

These easy trivia questions will make your guests fall in love with facts and fun at the same time.

No matter how old people get, they all love some good trivia, especially during an evening filled with food and drinks.

If you want to test your world knowledge, try our easy general knowledge quiz! Make sure you answer all the questions correctly and do kip any. They are a great way to warm up for a quiz night, but they can also be a fun game with friends.

Now that you have read the entire article, try to use our easy trivia questions to keep things interesting and make sure that not a single person gets bored!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *